Installera SpinFire 10

SpinFire 10.0 kan installeras med antingen en hel installationsfil eller med en webb Installationsfil.

Hela installationsfilen fungerar bra för kunder som installerar på flera datorer i nätverket som de kommer bara att ladda ner den en gång.

(Användaren som installerar SpinFire måste ha administratörsbehörighet för att genomföra installationen.
)

Förutsättningar

Microsoft. NET Framework 4 Redistributable Package (fristående installationsprogram) krävs för att installationen ska ske

Det kommer att listas i "Program"-listan på följande sätt;

10

Om den inte är installerad kan laddas ner från följande plats;
http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=17718

Installationsalternativ

- Typisk (installerar allt förutom DAA Plug-in och vanligaste importers)

- Komplett (installerar alla importörer och plugin-program)

- Anpassad (lägga till eller ta bort från importören och plug-in-listor)

Obs: Vikt Beräkning Plug-in kan endast installeras från SpinFire "Plug-ins" sidan.

Installationssteg

Stegen nedan kommer att förklara installationen steg för (3) alternativ, Typiskt, Komplett och Anpassad.

Om SpinFire 8,3, 8,4, eller 9,0 inte redan är installerad, ha antingen ditt seat-ID eller Licens filen tillgänglig.

• Dubbelklicka på installationsfilen för att starta guiden SpinFire Installation
    • Välj rätt språk
    • Vänta medan filerna extraheras
      1. Detta kan ta flera minuter
    • välkomstskärmen välja nästa
    • Acceptera villkor
    • Seat ID Screen Gör något av följande;
      1. Ange nuvarande Seat ID
        • Detta kommer att genomföra en Internet-aktivering
      2. Bläddra efter och välj den nuvarande licensfile
      3.

Obs: Om du redan har antingen SpinFire 8,3, 8,4 eller 9,0 igång, kommer licensfilen automatiskt att kopieras till 10,0 mappen, och den här skärmen skulle hoppas över.

• Välj Nästa
        • Bläddra till installationsmappen om du inte använder den förvalda
        • Välj Nästa
        • Välj typ av installation
          1. Typisk
            • Installerar följande importörer
              • AutoCAD, PDF, CATIA V4, CATIA V5, HPGL, IGES/VDA, NX, ProE, SolidWorks, STEP
            • Installerar alla tillgängliga Plug-ins
              • Förutom för DAA och "Vikt Beräkning" Plug-ins
          2. Fullständig
            • Installerar alla tillgängliga Importörer
            • Installerar alla tillgängliga Plug-ins
              • Förutom “Weight Calculation” Plug-in
          3. Anpassad
            • Välj vilka importörer att installera
              • Välj från listan som visas
            • Välj vilket plugin-program att installera
              • Välj från listan som visas
          • Välj Nästa
          • Välj Installera
          • Den sista skärmen att se är "Finish"-skärmen där du väljer "Avsluta"