Lösningar

Vi tillhandahåller intelligenta lösningar för hela spektrat av tillverkare - små och medelstora organisationer samt stora företag. De är anpassningsbara, flexibla, visuella, och framförallt - lätta att implementera och använda. De ger även ett enormt värde. Ta en titt - ni kommer att gilla vad ni ser.

Öppna CAD-filer - mät, analysera enkelt med SPINFIRE ULTIMATE

SPINFIRE - Open CAD - No CAD Needed - Smart CAD-VIEWER
En av de mest kända, lättanvända med högsta toleranser.
SPINFIRE öppnar & mäter & analyserar - perfekt för tillverkande företag.
Slipp dyra, avancerade cad-program - kom igång direkt med Spinfire.
Låt cad-konstruktörer göra sitt jobb dvs ni slipper fråga och störa och
ni kan direkt själva med hjälp av Spinfire´s stödfunktioner få mått enkelt
eller utöka det hela och bli avancerat
Notera: ni jobbar mycket fortare än i vanligt cad-program.

 

 

Product Data Intelligence

Idag pratar alla om "business intelligence" och "big data", och det borde dem göra - båda är kritiska problemområden för erat företag.

Till skillnad mot finans eller detaljhandeln, är tillverkare unika. Deras informationstillgångar inkluderar 2D och 3D-data som representerar produktdefinitioner.

Produktintelligens är att kunna upptäcka den insikt som finns i all din data, inklusive uppgifter som beskriver den fysiska produkten i sig.

Ingen annan kan göra det. Vi kan.

PDI1.fw

Smart Catalog

Visuell data måste katalogiseras för att användas när volymerna ökar över en viss nivå...

...men tänk om ni kunde få ytterligare insyn genom att bearbeta och organisera data för dolda värden, såsom form-profiler och andra attribut...

...och sedan ställa frågor som hur är vissa komponenter lika eller olika, inte bara med namn, utan med utseende och egenskaper såsom material?

 SmartCatalog.fw

Publishing 

Efter att ha tillbringat tid att hitta de data ni vill ha och få den information ni behöver, finns det ofta ett krav på att meddela den insikten till andra.

Våra lösningar för publicering hjälper till att samla information från andra källor, berika det, och organisera produktdata i en process-specifik form, så att ni kan skapa dokument via tex. gratisprogrammet Adobe Reader.

Publishing.fw

Viewing 

Vi startade vårt företag under 1996 och har fokuserat på att visa lösningar för CAD-data.

Idag erbjuder vi möjligheten att visualisera data från praktiskt taget alla CAD-system, för att mäta och analysera dessa data för både fysiska och logiska kännetecken eller egenskaper och ge verktyg för att märka upp data för att underlätta kommunikationen under alla affärsprocesser.

 Viewing0.fw