Viewing

I praktiskt taget alla företag, så finns det ett behov för vissa personer att kunna se produktdata. De måste se dimensioner för att kunna analysera genom att skära sektioner och ta mätningar, och att lägga till information för att skapa en rik kommunikation. Vi byggde vår verksamhet på att vara bäst på att visa produktdata.

 

Visa

Våra Viewing-lösningar tillåter er att skapa en interaktiv representation av praktiskt taget alla CAD-modeller och kunna rotera och ändra storlek på komponenten eller enheten.

Du har full tillgång till produkttillverkningsinformation för att stödja sk shop floor operations.

Viewing.fw

Mäta

Våra Viewing-lösningar har kraftfulla analysmöjligheter. Ni kan ta mätningar såsom längder av kanter, område av ytor, position eller hitta fysiska egenskaper.

Det finns även förmågan att göra tvärsnitt som kan användas som grund för mätningar.

Measure.fw

Mark-up

Nu när ni har fått insyn från att visa och mäta produktdata, behöver ni ständigt uppdatera resultaten och förmedla dem till andra.

Våra Viewing-lösningar tillåter dig att skapa interaktiva dokument som ger inblick i användarnas downstream och stödja praktiskt taget alla processer, inklusive inspektion, underhåll och reparation, upphandling och utbildning.

Markup.fw